40 dagen; Ebba Pauli geeft stokje door aan David Steindl Rast.

Ja, dat was een mooi plan. 40 dagen Ebba Pauli. 40 dagen kluizenaarsverhalen over levenskunst. Maar ik kan het boekje niet meer kopen en de filmpjes zijn op. Ik kan geen verhalen meer vinden op internet. Dus change of plan!

Ik laat bij deze de verhalen van Ebba Pauli achter me. Ze hebben me geleerd om bewust te zijn van de vraag die de wereld aan me stelt zonder in een kramp te schieten. Zonder dat ik al het leed moet oplossen. Ze hebben me geleerd dat ik mag genieten en dat de levensparel die me gegeven is bewaard wordt in de handen van een engel Gods om aan me te tonen indien nodig. Ik voel me gezegend door de inspiratie van deze vrouw die 100 jaar geleden ongeveer net zo oud (jong) was als ik. Ebba Pauli geeft het stokje door aan broeder David Steindl Rast.  Bij deze een klein filmpje om kennis te maken met zijn gedachtengoed.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.