40 dagen; een beetje humor tijdens het lijden

Gisteren had ik een korte vergadering op mijn werk. Er werd een groep samengesteld van mensen die een aantal problemen moeten oplossen. Al snel stonden alle namen van de meedenkers en doeners op het whiteboard met wat zaken erachter waardoor het van belang was dat ze mee deden met dat groepje. Achter mijn naam was het opvallend wit.

Uiteraard kwam toen de vraag of ik dan wel mee moest doen. Uiteraard riep ik heel hard ja!!!  Want ik breng toch het ‘andere’ in?  Ik breng datgene in wat nodig is als we teveel in hetzelfde patroon dreigen te denken. Ik hoor bij de ministeries voor dwaze zaken, de narren en de feeen en de gekken die in hun waanzin of geheel perongeluk iets fantastisch kunnen bedenken en ik kan het meestal ook nog praktisch vertalen en deels tot uitvoering brengen. Ok, ik werd erbij gezet. Maar van mijn opmerkingen stond er niets op het bord. Waarschijnlijk telt mijn talent als het gaat om  organiseren niet mee.

N’ja, ik heb mijn humor nog…CCD5E61B-CDEA-4527-A7C3-CD5371B877B1

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.