40 dagen; faal CV groot succes!

Ik kan het bij deze elke blogger aanraden. Schrijf een faal-CV. Ik deed dat gisteren en de blog is enorm goed gelezen. Ik weet niet helemaal waarom eerlijk gezegd. Mijn lief zei dat het kwam doordat ik gewoon een hele goede titel had bedacht. Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat mensen mij zien als iemand die vooral over haar successen praat en schrijft. En dat het dus heel prettig is om te lezen dat ook ik een flink aantal faalervaringen heb gehad. Het kan ook zijn dat mensen het lezen omdat ze empatisch zijn, zoals die therapeute die me gelijk ging volgen na het lezen van mijn blog (of zou ze het als een kans hebben gezien om een klant te krijgen?).  Wat ook nog kan en wat echt gebeurde is dat mensen die mij van vroeger kenden plotseling weer herinneringen kregen (zie opmerkingen onder de blog van gisteren). Dat was leuk en bewees ook nog eens dat het echt zo was gebeurd als ik beschreef.  Wat ook kan is dat mensen mijn faal CV lezen om te kunnen bedenken dat het met hun eigen falen heel erg meevalt vergeleken met dat van mij. Dat moet een lekker gevoel zijn.

Wat ik het leukst vond om te lezen waren de opmerkingen over ‘herkenning’. Mensen die voor zich de eigen reeks mislukkingen zagen en glimlachten om die van mij. Mensen die zagen dat mislukking normaal is en zelfs nodig om te kunnen ontwikkelen.  Ik doe dus bij deze een oproep aan iedereen om zijn eigen faal CV te maken. Als je’m naar mij stuurt wil ik hem liefdevol voor je in een broedgebiedblog plaatsen!

lees ook de founding father van het faal CV:Johannes Haushofer

‘Dit dekselse cv van Mislukkingen heeft meer aandacht gekregen dan al mijn wetenschappelijke werk bij elkaar.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.