Blossom

blossom logo

Wij voelen ons verbonden met Blossom030.

BLOSSOM IS EEN NETUNITY* VAN MENSEN DAT ZICH RICHT OP ZINGEVING DOOR ONTMOETING RONDOM MAATSCHAPPELIJKE EN LEVENSBESCHOUWELIJKE THEMA’S OP INITIATIEF VAN KUNSTENAARS, ONDERNEMERS,FILOSOFEN, THEOLOGEN EN COACHES; KORTOM VAN ALLERLEI MAATSCHAPPELIJK GEËENGAGEERDE MENSEN.

* Netunity is een combinatie van netwerk en community.

De netunity bestaat uit mensen die in verschillende activiteiten/onderdelen met elkaar verbonden zijn. Het netwerk is open en geeft de mogelijkheid om bij één of meerdere onderdelen aan te ‘haken’. Op dit moment bestaan de volgende onderdelen:

Events: Eenmalige gebeurtenis waarbij zingeving en ontmoeting vaste elementen zijn die steeds op een andere creatieve manier worden ingevuld.
Eten & Vieren: twee wekelijkse vieringen voor iedereen die met ons mee wil Eten & Vieren. Je mag meedoen met het programma of gewoon alles over je heen laten komen. We zijn allemaal op zoek, hebben allemaal vragen. Of je wel of niet een christen bent en hoe je leven er ook uitziet… Wees welkom en laat je inspireren.
Netwerk: Kleinschalige ontmoetingen, eenmalig, in een beperkte serie of met een vast ritme vanuit Blossom of andere initiatieven. Mensen ontmoeten elkaar, beleven en ontdekken samen.