Lijstjes: theater en film.

Veel mensen kijken terug over een jaar in december. Ik heb altijd twee momenten. In december kijk ik terug naar mijn eigen avonturen. In juli denk ik na over het afgelopen seizoen. Ik hield dit jaar bij welke exposities, voorstellingen, films ik bezocht en welke boeken ik las. Hierbij mijn lijstje met theater en films. Ik heb een paar online series meegenomen omdat ik die erbij vind horen. De kinderfilms die ik met de Regenboogprins heb bezocht laat ik even links liggen vandaag. Hier is het lijstje. Dit keer op volgorde van wanneer ik ze gezien heb.

Michael Pederson

1.Rond de Noordzee (2Doc)
2. De brief van de burgemeester (2Doc)
3. Nise; o Coracao da Loucura (Netflix)
4. Een heilige avond – Yvonne van de Hurk & Peter Bolhuis
5. Kom geef me een knuffel – Nava Tehila, Geert Koefoed & Co
6. Hotel Rock Bottom – dans
7. Bambie Rambam 1&8
8. Up – Yorien Rienstra
9. Jaime & Vito
10. A tale of three sisters
11. God is een moeder – theater Oostpool
12. De rattenvanger – What’s in a fairytale- theater Oostpool
13. System Crasher
14. Unorthodox (Netflix)

Ik realiseer mij dat na System Crasher, Corona het theater stil legde. Ik heb geen voorstelling meer gezien na De rattenvanger en ben niet meer naar de bios geweest na System Crasher. Ik ben blij dat ik de voorstelling ‘God is een moeder‘ heb kunnen zien. Ik vond het zo ontroerend, intelligent, grappig en mooi. Na zo’n voorstelling heb ik altijd zin om zelf aan de gang te gaan! En dat ga ik ook. De eerste theaterlezing is geschreven en er komt meer. Daarover later nog een blog. Eerst terugkijken, dan weer vooruit.

Wat waren jouw favoriete films en voorstellingen dit jaar?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.