Regenboogpuber.

Ik schrijf de laatste tijd wat minder over de Regenboogprins. Dat heeft twee redenen. De prins is wat scherper aan het worden over wat ik over hem publiceer. En zelf ben ik er ook wat secuurder in geworden omdat hij nu 13 is en wat ouder wordt. Hij is een heuse puber aan het worden. Één van de dingen waar hij bijvoorbeeld veel mee bezig is, is het leren van allerlei nieuwe woorden. En dan heb ik het niet over intellectuele woorden, alhoewel hij die ook leuk vindt, maar over scheldwoorden en sekswoorden.  Daar giechelt hij dan enorm om, en hij checkt met ons door het herhalen van allerlei woorden die hij hoort, of het een Okay of niet-Okay woord is.  Wij vinden bijvoorbeeld vloeken niet fijn, dus we moeten nu telkens antwoord geven op wat dan wel kan.

Kan ‘shit’ wel?           Ja.
En gadverdamme?  Eh.. ja denk ik ook wel.
Mijn God?                 Eh.. jaa
Godver?                     Nou… nee
Klodverklomme?     Dat zou moeten kunnen.. (ondertussen me vertwijfeld afvragend, waarom ik het ene wel goed vind en het andere niet)
Wat betreft seks is het allemaal nog vrij onschuldig.  Hij vindt ook hier de woorden vooral  interessant. De rest trekt hem nog totaal niet.

piemel
Borsten
Decolleté
Neuken
Vrijen
Porno

Nog heel overzichtelijk. Vandaag leerde ik een nieuw woord.
De Tampeloeris! Naast je uit je duim kun je blijkbaar ook van alles uit je Tampeloeris zuigen.

Ik hou jullie op de hoogte, maar wellicht wat minder dan alle jaren hiervoor. Maar voor deze blog heb ik toestemming gekregen, gek genoeg, dus grappig zal het wel blijven vermoed ik.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.