Werkt samen met

 

Tabitha van Dongen – Van Dongen Training & Theater
Al zo’n 20 jaar werk ik af en toe samen met Tabitha. We maakten samen voorstellingen voor Switch Onderwijsprojecten, en later voor theatergroep het Ei. Tabitha regisseert en maakt  (jeugd)theater en geeft theaterworkshops. Daarnaast werkt ze regelmatig als trainer en heeft ze veel ervaring met het werken en met en begeleiden van vrijwilligers. Ze acteert ook en steelt regelmatig de show met een hilarische act. Tabitha gaat voor kwaliteit, is iemand die ik vertrouw en waar ik heel hard mee kan lachen.

 

Wouter Nieuwenhuizen – Katarcast
Vriend, theaterdocent en curator van de Podcast Katarcast. Wouter houdt van woorden, van verhalen en van prikkelen. ‘verlichting door verwarring’ noemt hij dat. Wouter kan mensen van hun beste kant laten horen in de Podcast en zien op het podium. Hij heeft jarenlang met tieners en adolescenten voorstellingen gemaakt, geschreven, geproduceerd en uitgevoerd.

 

 

Mariam Tempelman & Anne-Roos van der Meijden Boter bij de vis
Dit creatieve intelligente duo maakt liedjes naar aanleiding van de verhalen van mensen. Marian en Anne-Roos zijn grappig, ontroerend, betrokken, aardig en soms een beetje vreemd. En dat maakt ze gewoon heel leuk.

 

Jorinde Lukasse – Actrice
Ze studeert  dit jaar af voor haar bachelor social work. Ik leerde haar kennen tijdens de kunstminor Art & Creativity die zij volgde en ik gaf. We ontdekten dat we een paar dingen gemeenschappelijk hadden: De liefde voor theater en een connectie met pleegzorg. Jorinde is een grappige en dappere actrice met een eerlijk verhaal en een flinke dosis humor.

 

 

Hanna Maas – www.hannamaas.com
Hanna en beeldende kunst horen bij elkaar. Maar ook Hanna en teksten past prima. En Hanna en mensen is ook een hele goede combinatie. Hanna tekent, schildert, ontwerpt en reageert op wat ze ziet en hoort in de samenleving.
Ze is een professional op meerdere vlakken. En ze is ook nog eens heel aardig en vol humor. Alles samen maakt het heel fijn om met haar samen te werken.