15 jaar en zo eigen…

Vandaag is de Regenboogprins 15 geworden. Ik maakte een kleine film van hem tijdens het bezoek aan een tentoonstelling. Iedereen die die film ziet, ziet iets van wie ik zie. Een uniek mens. Een jongen uit de lucht gevallen,  een kind dat speelt. Een mens die zich niet schaamt.  Het woord dat in mij opkwam toen ik de fragmenten zag was: Open.

Ik zet de video een of twee dagen openbaar. Daarna verberg ik hem weer. Voor wie even mee wil kijken met mijn ogen.

 

6 reacties op “15 jaar en zo eigen…”

 1. Janna schreef:

  Mooi.❤️

 2. Rienk schreef:

  Prachtig!

  Is me ook al zo vaak opgevallen in jullie foto’s van hem, in de dingen die jullie samen ondernemen, hoe hij de wereld beziet op zijn manier, waarneemt, vastlegt, als een vlinder door dit leven fladdert, zijn lach, zijn blik… open, puur
  Ik geniet van wat jullie van hem delen 💜
  Dank jewel

 3. Arie schreef:

  Wat een prachtig filmpje. Heb er ontroerd naar zitten kijken.
  Gefeliciteerd met de 15-jarige Regenboogprins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.