De magie van de grabbelton

IMG_1783.JPG

De regenboogprins houdt van cadeautjes. En in het bijzonder van cadeautjes die hij kan vinden in de zogenaamde grabbeltonnen die vaak in kindvriendelijke restaurants zijn. Aangezien wij niet iedere week uit eten kunnen gaan, kan de prins dus ook niet iedere week grabbelen. Maar hij zou geen regenboogprins heten als hij daar geen goed alternatief voor zou kunnen vinden.Hij maakt gewoon zijn eigen grabbelton. Hij knutselt helikoptertjes, verbuigt ijzerdraadjes, maakt mini tekeningen, pakt stickertjes in en vouwt overal kleurige papiertjes omheen. Regelmatig worden lief en ik verrast met kleine cadeautjes uit de grabbelton. We laten zijn helikoptertjes vliegen, we spelen met papieren poppetjes en we genieten iedere dag opnieuw van zijn gulle gaven. Vandaag vroeg de prins mij of ik nog even wilde grabbelen. Uiteraard wilde ik dat. En ik kreeg een prachtig cadeau. Een mini-tekening met aan de ene kant mijn eigen naam en aan de andere kant de naam van de regenboogprins en die van mijn lief. Kostbare zaken komen er soms uit zo’n eenvoudige ton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.