Lijstjes; boeken en podcasts.

Veel mensen kijken terug over een jaar in december. Ik heb altijd twee momenten. In december kijk ik terug naar mijn eigen avonturen. In juli denk ik na over het afgelopen seizoen. Ik hield dit jaar bij welke exposities, voorstellingen, films ik bezocht en welke boeken ik las. Hierbij mijn lijstje met podcasts en boeken. Het was duidelijk Corona-tijd; veel gelezen en geluisterd dit jaar: ok… ik begin met de mooiste boeken, maar eigenlijk waren ze allemaal mooi. Ik dank de schrijvers dat ze blijven schrijven en de uitgeverijen dat ze boeken blijven drukken. Ik houd van papier. Als jij nog een favoriet boek hebt die je mij aanraadt hoor ik het graag.

1. Confetti regen – Splinter Chabot
2. De Verraadsters – Helmert Woudenberg (podcast)
3. De keuze – Edith Eva Eger
4. Samenloop van omstandigheden – Saman Amini
4. Verhalen van liefde – Padraig O Tuama
5. Walk through walls – Marina Abramovic
6. Het pauperparadijs – Suzanne Janssen
7. De hand van mijn vader – Bart Chabot
8. Dichterbij dan je denkt – Mariana Leky
9. El Tarangu – Schik (podcast)
10. De tijger ontwaakt – Peter A Levine
11. Slapende honden? Wakker maken – Arianne Struik
12. Het zoutpad – Rainer Winn
13. Totdat het voorbij is – Tommy Wieringa
14. Dat kan mijn kleine zusje ook – Will Gompertz
15. Van twee kanten (podcast)
16. Een van ons zal omkijken – Toon Tellegen
17. Fabeldieren
18. Het raadselachtige eiland – Tove Jansson
19. Verrassingen in de Moeminvallei – Tove Jansson
20. Het vervloekte kind – P. Rowling
21. keep Going – Austin Kleon
22. Show your work – Austin Kleon

voor deze vakantie nog om af te lezen
23. Mark Chagall – Jean Cassou
24 Corona kronieken – Daan Heerma van Voss
25. Raak de wonden aan – Tomas Halik
26 dicht bij het einde, terug naar het begin – Irvin D. Yalom

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.