Het kunstenaarsoog van de regenboogprins.

Regenboogprins:  Ik droomde dat er een hele grote parachute was. Hij was in de lucht en Egbert zag hem en ik ook. Toen zei Egbert, ‘zimageullen we hem ophangen?’  En dat deden we, we hingen hem over een rood hekje. Kijk, zo’n hekje! (Wijst naar een # op een vrachtwagen). Maar dat kan natuurlijk helemaal niet in het echt he?

 

Ik: waarom niet?

Regenboogprins: Omdat die parachute natuurlijk veel te groot is voor zo’n hekje. Dus in het echt kan het niet.  Maar in de droom wel. Ik droom net zoals Dali.

Ik: En weet je dat het bijzonder is dat je in kleur droomt? Veel mensen dromen in zwart wit,

Regenboogprins: Oh ja? Droomde Dali ook in kleur?  Oh ja. Maar soms ook in zwart wit. Met die klok. Die was zwart wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.